Implantologie

Implanturile de titan sunt ușoare, rezistente, biocompatibile.

Pe lângă beneficul evident de a înlocui un dinte lipsă, implantul dentar are avantajul de a stopa pierderea de masă osoasă și de a preveni alterarea profilului feței cauzat de pierderea osoasă

Acesta reprezintă probabil cea mai mare realizare față de metodele tradiționale (cum ar fi punțile dentare convenționale) care ignoră acest aspect.

Un alt plus important față de metodele tradiționale în reprezintă ne-compromiterea dinților învecinați: nemaifiind nevoie ca aceștia să fie folosiți ca suport pentru dinții artificiali, aceștia nu mai trebuie șlefuiți.

Nivelul de suport este superior.


Aspectul și confortul asociate acestor tipuri de lucrări dentare sunt excelente.

Pe termen lung dispar multe din riscurile și disconfortul asociate metodelor de protezare tradiționale (riscul de carii, deteriorarea structurii osoase, distrugerea dinților învecinați, necesitatea folosirii permanente a adezivilor pentru proteză etc.).

Confortul pacientului după tratament este maxim: veți putea vorbi și mânca incomparabil mai bine.

Implanturile dentare sunt extrem de durabile. Dacă sunt îngrijite corect, le puteți avea toată viața.

Rata de succes a implanturilor dentare moderne este aproape totală.

Minusuri și rețineri

Aspecte post-operatorii:

Perioada de vindecare vine de obicei cu un disconfort minor. Dacă acest lucru vă îngrijorează, medicul vă poate prescrie medicație contra durerii.

În mod standard, vi se va recomanda să controlați dieta într-o primă fază. După faza de vindecare inițială, lucrurile revin la normal.

Indicațiile post operatorii referitoare la igiena implanturilor sunt relativ stricte. Nerespectarea acestora poate periclita pe termen lung succesul tratamentului.

Costul implanturilor dentare este momentan relativ ridicat în comparație cu prețul lucrărilor de protezare tradiționale.

 • Incompatibilități. Din nefericire, implanturile dentare nu sunt recomandate pentru toți pacienții. În calitate de candidat la protezare dentară prin implant va trebui să vă asigurați că medicul stomatolog vă cunoaște bine istoricul medical.

Problemele și complicațiile legate de procedura de implant dentar sunt relativ rare. Totuși, este bine ca pacienții să cunoască riscurile, mai ales pentru a înțelege importanța comunicării istoricului medical. Riscurile includ integrarea necorespunzătoare a implantului în osul maxilarului, distrugerea țesutului osos, infecțiile și alergiile la titan. Riscurile sunt mai mari pentru fumători, pentru pacienții cu masă osoasă redusă și pentru persoanele cu sistem imunitar slăbit.

Intra in contact cu noi

Număr de telefon
telefon 0314202604
mobile 0771.236.615
Email
clinic@astonclinic.com

Completează formularul

Ne-am bucura sa primim vesti de la tine! Vă rugăm să completați formularul de mai jos pentru a vă putea ajuta.

  AstonClinic

  Aston Clinic © este o organizație de servicii dedicată satisfacerii nevoilor de aprovizionare medicală ale consumatorilor și ale comunității de îngrijire, cu accent pe satisfacția clienților.

  Our Awards
  https://astonclinic.ro/wp-content/uploads/2022/12/SAL_logo-320x64.png
  https://astonclinic.ro/wp-content/uploads/2022/12/solutionare_online_1-320x83.png
  Social Networks

  Vizitați AstonClinic pe aceste link-uri sociale și conectați-vă cu noi. Asigurați-vă că urmați conturile noastre pentru actualizări regulate.

  Copyright 2022 by AstonClinic. Toate drepturile rezervate!

  Copyright 2022 by AstonClinic. Toate drepturile rezervate!