Aston Clinic Romania Aston Clinic Romania - Cabinet Medical, Stomatologie, Medicina de familie si BFT la preturi mici!


Zâmbet mai alb și mai stralucitor în maxim 40 de minute!

Albirea dentară profesională reprezintă cea mai simplă și confortabilă metodă de a-ți recăpăta strălucirea zâmbetului într-o singură vizită în cabinetul medicului stomatolog. Albirea dentara este una dintre procedurile esteticii dentare prin care Aston Clinic redă pacienților starea de bine și încrederea în sine. De ce să apelez la albirea dentară în cabinet? Sunt numeroase motive pentru care un pacient alege procedura de albire profesionala a dinților. Suntem diferiți și unici … și la fel cum culoarea pielii și a părului variază și dinții noștri îți schimbă în timp culoarea. Foarte puține persoane au într-adevar un zâmbet complet alb, în mod natural, mai ales că odată cu înaintarea în vârsta, dinții sunt supuși acțiunii unor factori externi care duc la îngalbenirea sau pătarea acestora precum:


• alimente și băuturi care schimbă culoarea dinților (cafeaua, ceaiul, vinul roșu, afinele etc.)
• obiceiuri vicioase precum fumatul
• placa bacteriană/tartrul poate afecta în egală măsură culoarea dintelui natural
• tratamente îndelungate cu antibiotice
• mici traumatisme dentare – fisuri în smalț? care favorizează formarea petelor pe suprafața dintelui

Cât timp își va păstra zâmbetul meu stralucirea dupa procedură?

Efectele procedurii de albire dentară profesională pot dura și pâna la 2 ani, menținerea acesteia fiind influențat de obiceiurile de viață pe care le are pacientul pe termen lung (fumează sau consumă cu regularitate alimente și băuturi colorante). Înainte de realizarea de albire dentară, indiferent de tipul de tratament ales, zâmbetul trebuie sa fie curat și sănătos.Tratamentul de igienizare dentară este premergător oricărui alt tratament stomatologic. Tipuri de albire dentara profesionala disponibile în clinicile Aston Clinic.

1. Albirea dentară profesională cu laserul EPIC™ BIOLASE


Cu ajutorul tehnologiei inovatoare EPIC™ BIOLASE, foarte populară în SUA, poți obține zâmbetul ideal în numai 20 de minute. Laserul stomatologic EPIC™ BIOLASE este un dispozitiv revoluționar, conceput pentru o varietate de proceduri dentare, printre care și albirea profesională. Aceasta este una dintre cele mai avansate și eficiente metode de albire dentară disponibile în prezent. Chiar și pentru pacienții ai căror dinți sunt considerabil pătați sau îngălbeniți, laserul oferă rezultate uimitoare. Avantaje:


• Efect imediat de albire
• Zâmbet strălucitor în 20 de minute
• Fără sensibilitate după intervenție


2. Albirea dentară profesională cu lampa ZOOM POWER

• numarul 1 pe piața aparatelor de albire profesională din America, conform ADA (American Dental Association), este aparatul cel mai sigur din punct de vedere al calitații și eficienței.
• efect imediat vizibil
• efect durabil (1-3 ani), în funcție de obiceiurile alimentare ale pacientului
• timp redus al tratamentului – 90 minute- comparativ cu albirea “take home” 9-14 nopți
• metoda Zoom oferă protecția gingiilor și a mucoaselor labiale (buze) si jugale (obraji)
• acest tip de tratament are efect și în cazul dinților cu o nuanță gălbuie cauzată de administrarea de tetraciclina
• tratamentul este realizat sub controlul medicului sau al asistentului de profilaxie
• Are un mecanism propriu de gel pe baza de peroxid de hidrogen activat prin lampa plasma Zoom Advanced Power. Gelul de albire conține 25% H202 și este activat de lumina lampei cu plasmă.


3. Albirea profesionala OPALESCENCE XTRA BOOST


Are un mecanism propriu de gel cu un procent de 38% de peroxid de hidrogen. Conținutul în peroxid este mai ridicat iar gelul nu necesita fotoactivare.
Avantaje:

• timp redus de tratament
• efecte vizibile imediat
• metoda ofera protecția gingiilor și a mucoaselor labiale (buze) și jugale (obraji)
• tratamentul este realizat sub controlul medicului sau al asistentului de profilaxie


4. Albirea dentara cu gutiere Opalescence (la domiciliu)

Procedura este realizată acasă de către pacient. Gelul de concentrație 15% H202 se aplică în gutiere personalizate ce vor fi purtate timp de 9-14 nopți. Avantaje • albirea se realizeaza treptat, efectul fiind astfel durabil 1-2 ani
• gutierele sunt intim adaptate suprafețelor dentare ale pacientului, întrucât se realizează în laborator. Astfel este necesară o amprentare exactă de către medic/asistent profilaxie.
• datorita materialului plastic moale din care sunt confecționate și datorită specificitații lor pentru fiecare caz clinic în parte, pacientul nu va simți disconfort pe durata tratamentului

Dezavantaje

• pentru a avea efectul optim este necesară aplicarea gutierelor pe dinți în timpul nopții.
• în cazul în care somnul pacientului este deranjat de prezența gutierelor în cavitatea bucală, ele vor fi purtate timp de 4 ore/zi timp de 21 zile.
• procedura crește riscul apariției sensibilității gingivale pe parcursul albirii (efect ce va dispărea odată cu finalizarea tratamentului) întrucat gelul poate ajunge în contact involuntar cu gingia. Când vă uitați în oglindă, ce culoare au dinții dumneavoastră? Albi? Galbeni? Cu timpul, dinții devin în mod normal mai închiși la culoare și se pătează. Pe lângă îmbătrânirea naturală, mai sunt și alți factori care contribuie la discromia danturii:


1. Fumatul;


2. Anumite alimente, cafeaua și ceaiul;


3. Unele medicamente care se eliberează cu sau fără rețetă, de exemplu tetraciclina și fierul.


Un zâmbet mai strălucitor

Prin albirea dinților se poate obține un zâmbet alb și strălucitor. Sunt mai multe metode de albire, însă tehnica cea mai recomandată de medicii stomatologi este albirea profesională. Fără îndoială, aceasta este cea mai rapidă și mai eficientă metodă. Tratamentul profesional de albire a dinților Internetul este plin de sfaturi și soluții pentru albirea dinților însă întotdeauna este valabilă următoarea regulă: un tratament profesional în cabinet durează mult mai puțin și este mult mai eficient decât untratament ambulatoriu sau o rețetă bazată pe reguli de alimentație. Simplificând, albirea profesională a dinților recurge la gelul concentrat pe bază de peroxid de hidrogen care decolorează dantura pentru un zâmbet mai alb, mai strălucitor. Pentru a accelera procesul și pentru a mări eficacitatea gelului, se folosește o lumină specială sau, pentru unele sisteme de albire, laserul. Partea bună este că procedura poate fi efectuată de obicei într-o singură vizită la medicul stomatolog. Întregul proces abia dacă durează o oră sau două și rezultatul este imediat vizibil, pe când alte metode de albire nu dau rezultate decât după câteva săptămâni. Cât durează efectul albirii dinților? Efectul albirii profesionale poate dura de la câteva luni la câțiva ani, iar gradul de albire diferă de la o persoană la alta. Parțial, efectul depinde de starea inițială a danturii, de cât de pătați sunt dinții și de concentrația gelului folosit. De asemenea, menținerea efectului depinde de obiceiurile dumneavoastră alimentare, dacă sunteți fumător sau nu, și este de reținut că nu există soluții de albire a dinților care să asigure o schimbare permanentă a culorii sau care să prevină discromia ulterioară a danturii. Efectul se poate însă menține cu un simplu kit de albire a dinților care poate fi folosit acasă. Unele metode se bazează pe purtarea unei gutiere cu gel pe bază de peroxid de hidrogen, cu o concentrație mai mică, care vă va ajuta să mențineți noul zâmbet alb și strălucitor. Care sunt riscurile albirii dinților? Există riscuri minore asociate cu albirea dinților. Cel mai comun efect secundar este creșterea sensibilității danturii. Această sensibilitate este totuși superficială și dispare odată cu încheierea tratamentului. Folosirea unei paste de dinți cu un conținut mai ridicat de fluor sau cu efect de atenuare a hipersensibilității danturii, de exemplu pasta Sensodyne, vă va ajuta să reduceți disconfortul. Medicul stomatolog vă poate prescrie un gel pe bază de fluor pe care îl puteți folosi în gutiera de înălbire pentru a reduce sensibilitatea dinților. Un alt posibil efect secundar al procedurii de albire a danturii constă în iritația și discromia gingivală. În câteva zile aceste neplăceri vor dispărea, iar gingiile își vor reveni, recăpătându-și aspectul natural. Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să consultați medicul stomatolog.CONTACTATI-NE PENTRU DETALII

contacteaza-ne!

Str. Ramnicu Valcea nr. 18
sector 3
telefon 0314202604
mobile 0771.236.615
fax 0314202603
mail: clinic@astonclinic.com

http://www.astonclinic.com

Facebook

Parteneri

DeltaMedical
DeltaTravel
DeltaMedia
DeltaConsultants
EuroInvest Alliance
Citadella

Utile

    Programari
    Termeni si Conditii
    Intreaba-ne Online